Ga voor een prachtige schapenvacht in je veranda of tuin - Topschapenvachten

Ga voor een prachtige schapenvacht in je veranda of tuin

Trendy en stijlvol
12 July 2021

De zomer komt eraan en het is weer tijd om je balkon, veranda of tuin summerproof te maken. Knap de tuin op met prachtige bloemen en planten en creëer een gezellige plek om van een warme zomeravond te genieten met de juiste tuinmeubels. Een prachtige schapenvacht kan hierbij niet ontbreken. Dit trendy woonaccessoire is tegenwoordig overal te zien. Je kunt de schapenvacht draperen over een tuinstoel of -bank voor een hippe look. Daarnaast is een schapenvacht natuurlijk ook heerlijk comfortabel en warm om op te zitten of liggen.

Schapenvacht in veranda

Zeker niet alleen een winter item

Misschien denk je dat een schapenvacht puur een winter item is, maar niets is minder waar! Een schapenvacht is namelijk ook geschikt voor de zomer. De natuurlijke eigenschappen van schapenwol zorgen ervoor dat de vacht de omgevingstemperatuur reguleert. Voor schapen geeft de wol in de winter warmte af en in de zomer houdt hun vacht hen juist koel. Dit betekent dat je een schapenvacht dus gerust op heerlijk warme lente- of zomeravond kunt gebruiken. Bij een knusse loungeplek in je buitenruimte kan een schapenvacht niet ontbreken en wees gerust dat je er zeker niet van zult gaan zweten.

Trendy en stijlvol

Naast dat een schapenvacht erg comfortabel en warm is, is een echte schapenvacht ook erg hip. Op veel interieur blogs en -magazines vind je de fijne vachten terug in interieur én exterieur. Daarnaast heeft een schapenvacht een witte kleur en een zeer natuurlijke look wat betekent dat dit woonaccessoire gemakkelijk zal aansluiten in elk interieur. Wat je woonstijl ook is, een schapenvacht zal zeker niet misstaan. Ook op je veranda of tuin zal deze schapenvacht de finishing touch geven waar je naar op zoek was. Maak van je balkon, veranda of terras een plek waar je maar al te graag komt om te relaxen of met vrienden en familie tijd door te brengen. Drapeer de vacht over houten of rieten stoelen voor een stijlvol detail. Of combineer de natuurlijke look van een schapenvacht met rijke kleuren zoals geel of groen. Wil je graag voor een echte eye-catcher gaan? Dan zijn er ook geverfde schapenvachten verkrijgbaar in prachtige kleuren zoals roze of blauw.

Altijd veilig en beschermd

Een schapenvacht is niet alleen trendy en comfortabel, maar ook brandwerend! Glaswol wordt bijvoorbeeld zelfs gebruikt als isolatiemateriaal, omdat het brandwerend werkt. Ideaal wanneer je in de zomer met je schapenvacht naast een vuurkorf of bbq zit. De vonken zullen dus niet zomaar lelijke gaten in de vacht veroorzaken. Zo kun je altijd met een gerust hart met je schapenvacht in je tuin of veranda zitten.

De perfecte aankoop voor de zomer

Zoals je hebt kunnen lezen heeft een schapenvacht vele voordelen. Zo is schapenvacht comfortabel, zacht en trendy. Daarnaast is dit woonaccessoire niet alleen ideaal voor de winter, maar ook voor de zomer. De schapenvacht zal je warm, maar ook koel houden op heerlijke zomeravonden. Daarnaast kun je je helemaal veilig voelen, omdat een schapenvacht volledig brandwerend is. Waar wacht je nog op? De zomer komt eraan, twijfel niet langer om een geweldige aankoop voor je tuin te doen: een heerlijke schapenvacht!